GROHE 26570000 Rainshower Mono 310 Cube

GROHE 26570000 Rainshower Mono 310 Cube

1 496,00 RON

Ofertele pentru produsul

 

Grohe Palarie de dus Grohe Rainshower 310 1 jet crom lucios (26570000)

1 496,00 RON
Livrare: min 2 sapt.
spre magazin »
neakaisa.ro

Evoluţie preţ

Puteti obtine informatii privind evolutia pretului
 
preţ minim
 
preţ mediu

Alerta pret

Serviciul Alerta pret va anunta daca pretul produsului ales scade sub suma precizata.
Pretul minim actual al produsului: 1 496,00 RON

Descrierea produsului
Palaria de dus  Grohe Rainshower 310 Mono Cube va imbunatati orice baie moderna datorita liniilor sale clare, cubiste si a caracteristicilor inovatoare. Capul de dus patrat de mari dimensiuni ofera o acoperire mare, iar jetul Grohe PureRain creeaza o senzatie de invaluire delicata ca o ploaie blanda. Palaria de dus de 310 mm este prevazuta cu tehnologia Grohe  DreamSpray pentru a se asigura ca debitul din fiecare duza va fi perfect. Grohe  EcoJoy economiseste apa fara a compromite performanta, limitand debitul la 1.8 gpm. Duzele SpeedClean ale capului de dus sunt concepute pentru a se curata de calcar cu o simpla periere, iar finisajul cromat Grohe  StarLight durabil si modern va ramane cu un aspect placut pentru multi ani de acum incolo. Un sistem Inner WaterGuide directioneaza apa calda departe de suprafete pentru a le impiedica sa se incalzeasca prea tare, oferind o longevitate si mai mare finisajului orbitor. Specificatii tehnice Palarie de dus Grohe Rainshower 310 1 jet crom lucios:
  • Producator: Grohe
  • Colectia: Rainshower
  • Tip de produs: palarie de dus
  • Tip montare: pe perete/pe tavan
  • Culoare: crom
  • Finisaj: lucios
  • Dimensiune: 310 mm
  • Jet de dus GROHE PureRain
  • Partea inferioara a dusului cromata
  • Articulatie cu un unghi de rotatie de ± 10°
  • Filet de conectare DN 15
  • Limitator de debit 6.6 l/min GROHE EcoJoy
  • Debit de apa echilibrat din toate duzele GROHE DreamSpray
  • Suprafata cromata GROHE StarLight
  • Eliminare calcar prin stergere GROHE SpeedClean
  • WaterGuide intern pentru o durata de viata mai lunga
  • Potrivit pentru incalzitoare de apa instantanee

StarLight

Imbunatatirile continue din ultimii ani au condus la un proces de placare rafinat in mod unic pentru a produce suprafata puternica si impecabila Grohe StarLight. Pe scurt, aceasta tehnologie garanteaza un produs perfect durabil, indiferent de culoarea specifica. Finisajele perfect realizate, durabile, sunt concepute pentru o rezistenta maxima la zgarieturi si murdarie, asigurand o intretinere usoara si un aspect perfect timp de multi ani.

EcoJoy
Toate produsele Grohe EcoJoy® sunt proiectate in mod sistematic pentru a economisi apa si energie, in scopul conservarii resurselor valoroase. Echipate cu tehnologii de economisire a apei, aceste produse ofera cea mai buna placere de a folosi apa fara compromisuri. Consumul redus de apa si energie merge mana in mana cu confortul si designul atractiv. Mai putina apa. Jetul perfect.

SpeedClean
Gata cu acumularea de calcar. Datorita duzelor de silicon EasyClean, sterge pur si simplu bateria cu degetele dupa utilizare. Tot calcarul va disparea. Nu mai este nevoie sa razuiesti, sa freci sau sa folosesti agenti de curatare agresivi.

DreamSpray
Tehnologia Grohe DreamSpray se afla la baza fiecarui dus Grohe: ofera cea mai inalta calitate, incorporand inovatii care te ajuta sa te bucuri de o experienta de dus de neegalat. Unitatile de dus avansate din interiorul capului de dus ofera o precizie maxima si o distributie consistenta a apei la fiecare duza individuala. Indiferent de tipul de dus pe care il alegi, indiferent de starea de spirit in care te afli, poti fi sigur ca vei avea parte de distractie pe cinste la dus.

PureRain
Dus de ploaie imbunatatit. PureRain este un nou jet de dus Rain imbunatatit, cu picaturi mai mari si mai moi. Iti ofera o experienta de dus si mai luxoasa. Face parte din sistemele de dus Grohe Euphoria SmartControl.


Denumiri similare la Cap de dus GROHE 26570000 Rainshower Mono 310 Cube: 26570000RainshowerMono310Cube


Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.